Beyoğlu Üç Horan Ermeni Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu

Başarılı ve mutlu toplumlar kurmak, kişilerin iyi bir eğitim görmeleri ile mümkündür. Esayan olarak hedefimiz sağlıklı düşünme yetisine sahip, ülkesinin ve cemaatinin değerlerine sahip çıkıp yaşatan, bilgili bireyler yetiştirmektir. Çocuklarımızın, anaokulundan lise sona kadar uzanan eğitim basamaklarını çıkarken onlara en iyi imkânları ve şartları sunmak bizim en büyük görevimizdir. Deneyimli idari ve öğretmen kadromuz ile birlikte insan hayatının temelinin atıldığı bu yıllarda çocuklarımızın doğru ve başarılı gelişimi için çalışarak onları en iyi şekilde yetiştirme sorumluluğunu başarıyla yerine getirdiğimize inanıyoruz.

Amacımız öğrencilerimizi; sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, bilimsel düşünceye sahip, yararlı hobileri olan, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata kazandırmaktır.
Eğitim bizim hassas noktamızdır. Bu konuda her zaman çalışmaya ve var olmaya hazırız.

Beyoğlu Üç Horan Ermeni Kilisesi
Vakfı Yönetim Kurulu