Öğrencilerimiz Türkiye Zeka Oyunları Yarışmasında…

İSTEK Okullarının bu yıl üçüncüsünü düzenlediği, Türkiye'nin 18 yaş altı ilk zeka oyunları yarışması olan ''Türkiye Zeka Oyunları'', 21-23 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşti. Türkiye'deki tüm lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen yarışmaya, eleme usulüyle 81 ilden 2 bin 500'e yakın öğrenci başvurdu. 11. sınıf öğrencilerimizden Aras Karamızrak, Aris Dikran Nişan ve Kadir Karapınar, Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilen yarışmaya katılma hakkı kazandı. Türkiye'nin 37 ilinden, 200 öğrencinin davet edildiği yarışmada, 22 Mart Cuma günü ter döktükleri oyunlarla ilk on belirlendi. İlk 10 öğrenci arasına giren Aris Dikran Nişan, 23 Mart Cumartesi günü gerçekleşen finallerde yedincilik elde etti. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.