Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül Okulumuzda...

Desteğini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen değerli başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül, başkan yardımcısı Sayın Vazken Baren, Basın mensupları, Beyoğlu Üç Horan Vakfımızın yönetim kurulu başkan ve üyeleri, Esayan Okulundan Yetişenler Derneğinin değerli yöneticileri, müdürlerimiz, ve öğretmenlerimiz 8 Eylül 2008 pazartesi okulumuzun düzenlediği öğlen yemeğinde bir araya gelme fırsatı buldu. Okulumuz müdürü Sayın Satenik Nışan yaz dönemi boyunca okulumzda yürütülen boya badana çalışmaları için Sayın Sarıgüle teşekkür etti. Sayın başkanımız yaptığı konuşmada her zaman insana ve eğitime destek vereceklerini belirtti.