Amacımız;

“Eğitimimizdeki amacımız, çocuğun öğrenme süresince aktif katılımını sağlayarak, açık fikirli, araştıran, sorgulayan,duyarlı ve dengeli, yaratıcı düşünen çocuklar yetiştirmektir. Her çocuk bir hazinedir, bu hazinenin anahtarı eğitimdir.

Bu amaçlar doğrultusunda, öğretmenlerin ve öğrencilerin etkin bir şekilde sorgulama yaptıkları, sevgi dolu bir sınıf atmosferi içerisinde;

·        Araştıran, merak eden,

·        “Yaparak- yaşayarak” edindikleri bilgileri günlük yaşamlarında uygulayabilen,

·        İkinci bir dile karşı duyarlı ve bu dili kullanabilen,

·        İletişimci,

·        Duyarlı,

·        Özgüvenli,

·        Yaratıcı,

·        Başarılı ve mutlu bireylerin yetiştirilmesini amaçlıyoruz.

Okulumuzda sunduğumuz fiziksel, sosyal ve akademik fırsatlar ile eğlenirken öğrenmenin, öğrenirken büyümenin verdiği coşkuyu yaşayan öğrencilerimiz,yaşamlarında karşılaşabilecekleri sorunlara farklı açılardan bakabilmenin yollarını öğrenmektedirler. Merak edip soru sorarak, araştırarak, dokunarak, tadarak, izleyerek, deneyerek, gezerek ve görerek yeni bilgileri keşfetmelerine olanak sağladığımız öğrencilerimizle birlikte, öğretmenlerimiz de bu keşfe katılarak onların heyecan ve coşkularını paylaşmaktadırlar.

Öğrencilerimizin birey olarak farklılıklarının bilincinde, kendine güvenen, olayları farklı şekillerde değerlendirebilen, sorumluluk sahibi, kendisine, çevresine ve başkalarına değer veren, ilkeli ve hoşgörülü bir dünya insanı olarak yetişmelerini sağlamak gururumuz olacaktır.

Eğitimin ailede başlayıp okulda devam ettiği bilinciyle hareket ettiğimiz bu okul öncesi yolculuğunda,siz velilerimiz ile işbirliği yapmamızın öğrencilerimizin gelişimleri açısından çok büyük önem taşıdığını düşünüyoruz.