Öğrencilerimizin İyilik Konulu Poster Yarışmasındaki Başarıları…

Okulumuz ortaokul öğrencileri Lionsların düzenlediği iyilik önemlidir konulu poster yarışmasına katıldılar. Yarışmaya hazırladıkları posterler dışında iyiliğin önemini vurgulayan mesajlar içeren videolar da hazırladılar. Bu yarışmada 7.sınıf öğrencimiz Nicole Nerli İşgüzar mansiyon ödülü kazandıve madalya, katılım belgesi ve kol saati hediye kazandı. Yarışmaya katılan 6.sınıf öğrencisi Lorin Üge 7.sınıf öğrencisi Helen Alaş 7.sınıf öğrencisi Diandra Dadyan 8.sınıf öğrencisi Can Barış ve Eleni Güzel de ön elemeyi kazanarak madalya, katılım belgesi ve hediye almaya hak kazandılar. Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde düzenlenen ödül tören Öğrencilerimizin videoları barkovizyonda gösterildi.