İlköğretim Öğrencilerimiz Karnelerini Aldılar...

13 Haziran 2008 Cuma günü öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Okul salonumuzda toplanan öğrencilerimize teşekkür ve takdir belgeleri dağıtıldı. Ayrıca yıl içinde çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden öğrenciler ödüllendirildi.

1. Sınıfımızdan, Melisa Boyacı, Sevan Açıkbaş, Liana Cingöz, Edvin Davulcu, Kami Mergen, Sevag Büyüksimkeşyan, Nayiri Büyüksimkeşyan, Yeraz Eşmezoğlu, Baran Demirci sınıfın en başarıları oldular.
2. Sınıfımızdan İlayda Erikin, Garen Yelegen, Melani Akay, Arek Gökdağ sınıfın en başarılıları oldular.
3. Sınıfımızdan Jan Cris Donabetyan, Can Çiğdem, Lara Keşişoğlu, Berkay Fıstıkçı sınıfımızın en başarılıları oldular.
4. Sınıfımızdan Lori Sarı, Sarin budak, Jasmin Elmaoğlu, Melissa Elmaoğlu, Jan Azinyan, Mina Hanamiryan, Mirey Mığdesyan, Kamer Zurnacı, Ari Sarı Takdir; Sintiya Karapekmez ise Teşekkür belgesi almaya hak kazandı.
5. Sınıfımızdan Melani Bal, Janin Üstün takdir, Melodi Karagözyan, Aryana Gostanyan, Nora Nişanyan, Aykun Malhasyan, Liana Tırtıryan ise teşekkür belgesi almaya hak kazandılar.
6. Sınıfımızdan Toni Atik, Alara Özsemerciyan, Talar Açıkbaş, tekdir, Lusi Bağcı ise teşekkür belgesi almaya hak kazandılar.
7. Sınıfımızdan Josef Karaburun, Rahvira Kalaycı takdir, Melissa Çiçek, Tina Hanamiryan, Lara Adıyaman, Sesil Kiraz, Nadin İpekli, Mirey Kasapoğlu teşekkür belgesi almaya hak kazandılar.
8. Sınıfımızdan Şile Silelyan, Garen Tırtıryan takdir, Milena Ayseli, Arno Artinoğlu, Sesilya Yeşiltepe, Artun Kiraz, Aren Dadıroğlu, Endi Can Akay teşekkür belgesi almaya hak kazandılar.
4. Sınıfımızdan Mina Hanamiryan, Jan Azinyan, Mirey Mığdesyan, Jasmin Elmaoğlu, Melissa Elmaoğlu, Kamer Zurnacı, Ari Sarı tüm dersleri beş olduğu için ödüllendirildiler.
5. Sınıfımızdan Melani Bal tüm dersleri beş olduğu için ödüllendirildi.
6. Sınıfımızdan Alara Özsemerciyan, Talar Açıkbaş ve Toni Atik, 7. Sınıfımızdan Rahvira Kalaycı, 8. Sınıfımızdan ise Şila Silelyan tüm dersleri beş olduğu için ödüllendirildiler.
Kız Voleybol takımımız sene içinde gösterdikleri başarıdan dolayı ödüllendirildiler.
Satranç takımımız yıl içinde aldıklar başarılı sonuçlar için ödüllendirildiler.
"GAMK" tarafından düzenlenen yarışmada derece alan öğrencilerimiz ödüllendirildiler.
7. Sınıf öğrencilerimizden Letisya Turaç şiir okuma yarışmasında aldığı dereceden dolayı ödüllendirildi.