Herşey İçin Bilim 3 Etkinliğimiz..

25-26 Nisan 2013 tarihlerinde her yıl tekrarlanan "Herşey İçin Bilim" etkinliğimizin 3.'sü gerçekleşti.

Okulumuzun 6., 7., 8., 9., 10. ve 11. sınıf öğrencilerinin Fen grubu öğretmenlerimiz rehberliğinde hazırladığı etkinliğe 12 okulumuzun 8. sınıf öğrencilerinden oluşan yaklaşık 180 kişilik bir öğrenci grubu katıldı. Laboratuarlarda deneyler, sınıflarda ise etkileşimli tahta ile uygulamalar ve fen etkinlikleri yapıldı. Misafir öğrenciler de atölye çalışmaları yapıp, interaktif olarak etkinliklere katıldılar. Bu çalışmalar sonunda kendi yaptıkları modelleri beraberlerinde götürdüler.

Bunun dışında İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Bilimsel Eğlence Merkezi Koordinatörü Onur Berk Aslanoğlu okulumuz salonunda interaktif bir şekilde bilimsel olaylar ve uygulamalar yaptı. Öğrenciler bu etkinliğe de katıldılar.

Etkinliğimize Katılanların Görüşleri

Böyle etkinlikleri düzenlediğiniz için çok teşekkür ederiz. Çok zevkli, çok başarılı ve ilgi çekiciydi.
Ani Midilli

Böyle etkinliklere ev sahipliği yapıp bizlerle paylaştığınız, çocuklara bilimin fenin eğlenceli yönlerini gösterdiğiniz için çok teşekkürler.
Tanya Ergüneş

Çok güzeldi, çok etkileyiciydi.
Topkapı Levon Vartuhyan Öğrencileri

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yapmış olduğunuz pratik çalışmalarla öğrencilerimize keyifli saatler yaşatıp, onların eğitimine katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.
Özel Feriköy Ermeni İlköğretim Okulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni

Her sene olduğu gibi bu sene de çok etkileyici, büyüleyici bir çalışma. Etkinlikler fen bilgisi dersine olan sevgimizi ilgimizi arttırdı. Okulumuz ve biz çok memnuniyetle izledik ve katıldık. Çok teşekkür ederiz.
Selin Altunkara-Liana Çakır
Ö. Dadyan Ermeni Ortaokulu

Sevgili Esayan Okulu,
Bugün bize sunduğunuz deneyler ve projelerden dolayı çok teşekkür ederiz. Başarılarınızın devamını dileriz. Özellikle bizi gezdiren eski mezunlarımızdan çok memnun kaldık. İTÜ ile birlikte yaptığınız çalışma çok hoşumuza gitti.
Sevgilerimizle
Kalfayan Ailesi

Sevgili Esayan Ailesi
Bugün burada diğer okullarla beraber vakit geçirmek, etkinliklere katılmak çok güzeldi. Bizleri davet ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Sevgilerimizle
Bezciyan Ailesi

Sevgili Esayan Okulu,
Bugün bizleri burada ağırladığınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Misafirperverliğiniz ve ev sahipliğinize minnettarız.
Bugün burada gerçekleştirdiğiniz deneyler doğrultusunda diğer öğrencilerin akıllarında bir başka merak kapıları açılacak onlar da gelecekte bilim insanları olarak cemaate en iyi hizmetleri sunacaklardır. Bu noktada yakmış olduğunuz meşaleyi diğer okullar da taşıyıp hak ettiği yerlere götürmesini candan dilerim.
Başarılarla dolu nice yıllar siz ve öğrencilerinizin olsun.
Murat Maraş
Özel Tarmanças E.İ.Ö.O.