Felsefe Kulübümüzün Yazı Atölyesi Çalışması...

Sabancı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Engin Kılıç İstanbul Liseleri Felsefe Kulüpleri Platformu üyesi öğrencilere "Yazı Atölyesi" hazırladı. 7 Kasım Çarşamba başlayan atölye çalışması üç çarşamba üst üste okulumuzda gerçekleşti. Tüm katılımcılar okulumuzun misafirperverliğine çok teşekkür etti.

Atölye çalışmaları çok yararlı geçti. Yazmanın inceliklerini öğrendik. Bazı örnek metinler yazdık. Hocamız bize iyi metin ve kötü metin yazmanın tüm ayrıntılarını gösterdi. Katılan öğrenci ve öğretmenlere çok teşekkür ederiz.

Felsefe Öğretmenimiz de, 17 Kasım Cumartesi günü Maltepe Üniversitesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Betül Çotuksöken'den "Felsefe Metni Yazma" konulu seminer çalışmasına katıldı.