"Ben ve Kitap" İsimli Etkinliğimiz...

Esayan Ermeni Lisesi 11. sınıf öğrencileri Felsefe Dersi kapsamında "Ben ve Kitap" başlığı ile fotoğraflar çektiler. "Biz yalnız insanı ve onu bize getiren kitapları sevdik" sözünü rehber edinerek her öğrenci üç fotoğraf çekti. Okul içinde yapılan yarışma ile birinci Karin Öcal, İkinci Kris Makas ve Üçüncü Manuş Öcal seçildi. Mansiyon ödüllerini Markar Yıldırım ve Viktoria Demirci aldı. Okulda bir sergi düzenlenerek tüm öğrencilerin bu keyfi yaşaması sağlandı.