Esayan'da Enerji Günleri

Esayan'da 9-10 Mayıs tarihlerinde, diğer okullarımızın davetli olarak katıldığı sunumlar gerçekleşti. Programımız dört kez tekrarlandı. 9 Mayıs Cuma sabahki oturuma Kalfayan, Yeşilköy, Topkapı ve Esayan , öğleden sonraki oturuma Ortaköy, Karagözyan, Feriköy ve Pangaltı Mığitaryan, 10 Mayıs Cumartesi sabahki oturuma Sahagyan, Bomonti Mığitaryan, Bezciyan ve Samatya Anarad Hığutyun, Öğleden sonraki oturuma ise Getronagan, Pangaltı Mığitaryan ve Esayan Lisesi öğrencileri katıldı. Okul müdürümüz Sayın Satenik Nışan'ın açılış konuşması ve öğrencimiz Karun Malhas'ın konuyu anlatan Ermenice açıklamalarından sonra Öğrencilerimiz, Fen gurubu öğretmenleri (Elizabet Minaslı, Madlen Toraman, Şahinar Hançer, Serli Erdinç, Ayda Kayaer, Tamar Dağlıyan ve Anita Kara) rehberliğinde hazırladıkları Enerji konusundaki sunumları sergilediler. Sunumlardan sonra verilen arada, öğrencilerimiz kendi hazırladıkları deneysel çalışmları ve Zihni Sinir Projelerini gelen misafir öğrencilere sunma fırsatı buldular. Programın ikinci bölümünde ise İrfan Sayar (Zihni Sinir) çalışmalarından örnekler verdiği bir sunum yaptı.