Okulumuzun Comenius Kapsamındaki Projesi Tamamlandı...

2010 yılında bir projeyle Comenius programına başvuruda bulunduk ve 2011-2013 akademik yıllarında gerçekleşecek "The Magic of Reading, The Power of Discovering Ourselves" (Okumanın Sihiri ve Kendimizi keşfetmenin Gücü)isimli projemiz kabul edildi. Proje ortaklarımız Romanya, İtalya, Polonya, Macaristan, İspanya ve Yunanistandı. Geçen ay yaptığımız son gezi ile bu programını tamamladık.

17 Mayıs 2013 Cuma günü Comeius Projesine katılan öğrencilerimiz, okulumuz salonunda kendi deneyimlerini aktaran bir sunum yaptılar.