Lise Öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı Töreni...

"Onlar ki toprakta karınca, suda balık, havada kuş kadar çokturlar; korkak, cesur, câhil, hakîm ve çocukturlar ve kahreden yaratan ki onlardır, destânımızda yalnız onların mâceraları vardır."

Lisemiz 11. Sınıf öğrencileri ve Felsefe öğretmenimiz Canan Bulkur, Cumhuriyet Bayramı töreni için Nazım Hikmet'in Kuvvayi Milliye Destanını canlandırdılar. "Ey Özgürlük" diyerek Cumhuriyet'in 93. Yılında laik ve demokratik bir Cumhuriyette yaşamanın güzelliğini vurguladılar.