Boğaziçi Üniversitesini Ziyaret ettik...

7 Aralık Pazartesi günü 11 ve 12. Sınıflar Üniversite tanıtımı amaçlı Boğaziçi Ünşversitesi gezisindeydiler. Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olan iki genç tarafından konferans salonunda yapılan sunumun ardından kampüs gezisi yapılmıştır.

Hedeflerimizin ve hayallerimizin zihnimizde somutlaşması, netleşmesi açısından faydalı bir geziydi. Kampüsün güzelliğiyle büyülendik ve eğitimine, insan profiline dair daha fazla bilgi edinmiş olduk.

Jennifer Rachel Dadyan
12. Sınıf

Hedeflerimizi seçerken ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini, hedefimize ulaşmak için disiplinli ve düzenli çalışmamızın zorunlu olduğunu anlamamızı sağlayan verimli bir geziydi.

Melina Aprahamyan
11. Sınıf

Boğaziçi Üniversitesi, iki kıtayı birbirine bağlayan panoramik güzelliğinin yanında seçkin eğitimiyle de Türkiye'nin en önde gelen devlet üniversitesidir.1863 yılında Robert College olarak kurulan okul halen amerikan eğitim sistemine devam etmekte. Okul verdiği yüksek düzeydeki akademik eğitim yanında, sosyal ve kültürel hayata dair sunduğu olanaklar, öğrenci kulüpleri, organizasyonlarla da kendini kanıtlamıştır. İyi ki bu geziyi yaptık.

Manuş Öcal
12. Sınıf

Bu gezi hepimiz icin önemliydi. Bize bütün meslekler detaylı şekilde anlatıldı ve bu da ileride dogru tercih yapmamıza yardimci olacaktır.

Julia Aruzga
11. Sınıf