İdarecilerimiz ve Öğretmenlerimiz XII. Antalya Sempozyumunda...

Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği tarafından düzenlenen geleneksel Antalya Sempozyumlarının 12.si 7-9 Şubat 2013 tarihlerinde Antalya Rixos Oteli'nde gerçekleştirilmiştir. MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı, MEB Özel Oğretim Kurumları Genel Müdürü, Bakanlık bürokratları, Antalya Vali Yardımcısı, Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve İstanbul İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Özel Öğretim Kurumlarını temsil eden 1 konfederasyon, 1 federasyon ve 9 Dernek Başkanı, yurtdışından 2 yabancı akademisyen, ülkemizin önde gelen üniversitelerinden 24 bilim insanı ve eğitim uzmanı, yazılı ve görsel basın mensupları ile 750 civarında özel okul kurucusu, yöneticisi ve öğretmenin katılımıyla gerçekleşen "Yeni Eğitim Sistemi ve Dijital Eğitimde Öğretmenin Yeri ve Önemi" sempozyumda lise müdürümüz Satenik NIŞAN panelist olarak yer almıştır. Eğitimde Fatih Projesi konusunda pilot okul uygulamaları, öğrenci ve öğretmen görüşleri, üniversiteler tarafından yapılan araştırma sonuçları, projenin faydalarına dair bilgiler vermiştir. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan NIŞAN okullardaki etkileşimli tahtaların hem öğrenciler hem de öğretmenler açısından çok faydalı olduğuna değinmiştir.
Sempozyuma okulumuz matematik öğretmenlerinden Arlin ARZUMAN ve Dalida EKBENLİ, Biyoloji öğretmenlerimizden Tamar İNTİBA ve rehber öğretmenimiz Serda GÜNDÜZ katılmıştır.