İlköğretim Müdürümüz Arlin Yeşiltepe

Okulumuz öğretmenlerinden Arlin Yeşiltepe Esayan İlköğretim Okulunda Müdürlük görevine başladı. İstanbul'da doğan Arlin Yeşiltepe ilkokul eğitimini Bezazyan Okulunda orte ve lise eğitimini ise Esayan Lisesi'nde tamamlamıştır. 1984-1985 eğitim öğretim yılında Esayan'dan mezun olmuş aynı yıl Marmara Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazanmıştır. 1987 yılında üniversiteden mezun olup Esayan İlköğretim'de sınıf öğretmeni olarak göreve başlamış, 20 yıl süre ile bu görevi başarı ile yürütmüştür. Öğretmenliği sırasında Marmara Üniversitesi Matematik bölümünü bitirmiştir. Kendisine kutluyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.

İlköğretim Müdürümüz Arlin Yeşiltepe ve Lise Müdürümüz Satenik Nışan
Arlin Hanım Öğretmenlerimizle...