Okulumuzda Europe Day...

Okulumuzda düzenlediğimiz "Europe Day" başlıklı törenimizde öğrencilerimiz öğrendikleri 2. Yabancı dille sahnedeler. İlk önce seçilmiş 12 kelimenin Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Ermenice telaffuzları gösterildi ve özellikle Almanca 'ya dikkat çekildi. Ardından ülkelerin özellikleri hakkında, dillerin dünya üzerindeki kullanılan alanlarıyla ilgili kısa videolar izledik. Öğrencilerimiz kendi ülkelerinde ziyaret edilebilecek yerler, yiyecek içecekler, taninmiş kişiler hakkında bilgi verdiler. Türkiye'de kullanılan ve is imkân sağlanabilecek markalar üzerinde durdular. Fransızcanın aşk dili olmasından dolayı bir şiir, İspanya'nın flamenkosundan kısa bir dans ve Almanya'nın klasik müziğinden Bach'in bir eserini piyano eşliğinde dinledik. Son olarak öğrencilerimiz seçtikleri popüler bir parçayı üç dilde seslendirdiler.