3D Dörtgen Atölyesini ziyaret ettik…

7 Şubat 2014 Cumartesi günü okulumuz 11 Fen sınıfı öğrencilerinden Şara Erkan, Johan Markar Yıldırım ve 10A sınıfı öğrencilerinden Jan Kris Donabetyan Garen Canoğlu Serdar Masis Kaynak öğretmenleri Dalida Ekbenli rehberliğinde Üsküdar'da bulunan 3D atölyesine (www.3dortgen.com) bir ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, hem 3 boyutlu printer çeşitlerini keşfettiler hem de oluşan ürünleri incelediler. Ayrıca gelecekte 3 boyutlu printerlarla yapabilecekleri ile ilgili tartışmalar yapıp kafalarında oluşan sorulara yanıt buldular. Bir yaşam alanı olarak dizayn edilmiş 3D dörtgen atölyesi hem öğrencilerimizin kendi tasarımlarını oluşturmalarına hem de beraberce zaman geçirip yeni projeler üretimlerine fırsat veriyor.