Özel Esayan Ermeni Lisesi

2013-2014
Eğitim ve Öğretim Yılı Mezunlarımızın
Üniversite Başarıları

1. Ketrin Boyacıoğlu - İstanbul Bilgi Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Genetik ve Biyomühendislik (İngilizce) (%50 Burslu)
  2. Anuş Gadarine Tahmincioğlu - Üsküdar Üniversitesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi - Dil ve Konuşma Terapisi ( %25 Burslu)
  3. Talar Nadin Açıkbaş - İstanbul Bilgi Üniversitesi - Sağlık bilimleri Yüksek Okulu - Beslenme ve Diyetetik (%50 Burslu)
  4. Mert Orak - Beykent Üniversitesi - Mühendislik-Mimarlık Fakültesi - Bilgisayar Mühendisliği (%50 Burslu)
  5. Artur Demirci - Beykent Üniversitesi - Mühendislik-Mimarlık Fakültesi - Makine Mühendisliği ( %50 Burslu)
  6. Garen Arslan - Beykent Üniversitesi - Mühendislik-Mimarlık Fakültesi - Makine Mühendisliği (%50 Burslu)
  7. Harutyun Çikdem - Beykent Üniversitesi -İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim bilişim Sistemleri (%50 Burslu)
  8. Nayat Talin Tırtır - T.C. Trakya Üniversitesi-Fen Fakültesi-Kimya
  9. Kristina Çirkinoğlu - İstanbul Kültür Üniversitesi - Eğitim Fakültesi - İngilizce Öğretmenliği ( %50 Burslu)
  10. Karin Dağ - İstanbul Kültür Üniversitesi - Fen-Edebiyat Fakültesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı ( %50 Burslu)
  11. Aleks Tornik - Yeni Yüzyıl Ünversitesi - Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) (%50 Burslu)
  12. Kami İstepan Gençbaronyan - Beykent Üniversitesi - İletişim Fakültesi - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (%50 Burslu)
  13. Diana Bıçakçı - Üsküdar Üniversitesi - Reklam Tasarımı ve İletişimi ( %50 Burslu)
  14. İşhan Erdinç - Kadir Has Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım (%25 Burslu)
  15. Lidya Yağan - İstanbul Kültür Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Uluslar arası Ticaret ( %25 Burslu)
  16. Sintiya Uğur - İstanbul Aydın Üniversitesi - Eğitim Fakültesi - İngilizce Öğretmenliği
  17. Lusi Bağcı - İstanbul Üniversitesi -İktisat Fakültesi İşletme ( Uzaktan Eğitim)
  18. Nensi Kazikoğlu - İstanbul Üniversitesi - Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi - Felsefe
  19. Arden Akbaş - İstanbul Üniversitesi - Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi - İşletme
  20. Karen Evingülü - Yeni Yüzyıl Üniversitesi - Bankacılık (%50 Burslu)
  21. Aram Demirci - İstanbul Kültür Üniversitesi - İşletmecilik Meslek Yüksekokulu - Dış Ticaret ( %25 Burslu)

Tüm öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diler, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.