Lise Öğrencilerimizin Doğada Bir Gün Etkinliği...

15 Ekim 2014 Çarşamba günü Doğada Bir Gün etkinliği Belgrad ormanında tüm lise öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti. Spor Kulübünün önderliğinde, Kültür Edebiyat, Fen ve Teknoloji, Resim, Drama, Fotografçılık Kulüplerinin işbirliği düzenlenen etkinlik, ısınmanın ardından 6 km parkur tüm öğrenciler tarafından koşarak veya yürüyerek tamamlandı. Turu erkeklerde Harutyun Gözüküçük 30 dakika ile birinci olarak, Kami Vanlıoğlu ikinci, Nazaret Demircioğlu üçüncü, Johan Markar Yıldırım dördüncü, Vartan Terziyan ise beşinci olarak tamamladı. Kızlarda ise Ariana Gostanyan birinci, Natali Barsamyan ikinci Nensi Dingillioğlu ilse üçüncü olarak turu tamamladılar. Turun sonrasında hep birlikte kahvaltı edildi. Kahvaltının ardından öğrencilerimiz gruplara ayrılarak resim, drama çalışmaları yaptılar, tabu oynadılar ve test çözdüler. Bazı öğrencilerimiz ise okulda incelemek için ormandan çeşitli bitkiler topladılar.